THE CARRIE DIARIES.

Äntligen har jag hittat en sida där jag kan kolla på den här serien och nu nördaaaar jag den! Så braa så kolla på den.Ska snart fortsätta kolla på massa avsnitt men ska bara berätta om min dag.Inte gjort så mycket försökt göra en video till 22 by taylor swift,gick inte så bra hahaha.Bara chillat och imorrn är det NO prov,kul.Hatar NO så snacka om att jag inte längtar.Allt från mig,byebye!
2013-04-10 @ 17:31:43 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


THE WAY.

 Mobil bloggar det är därför jag tog en bild på mig för jag orkar inte ta kort på något annat. Sitter och chillar i sängen, my nose is killing me. Helt vanlig dag idag skola som vanligt kom sedan hem och kolla på tv osv osv..Inget speciellt. Onsdag imorrn då, kort dag wohooo! Har inget mer att skriva, byebye! 
2013-04-09 @ 21:21:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


LÄSER TIDNINGAR.

Mår skit just nu (fast ska ändå till skolan) så tänkte att jag kunde läsa i mina tidningar.Har redan läst i alla fast alltid kul att kolla igen,det bästa är skvaller sidorna och mode sidorna.Så det ska jag göra nu för alla mina serier som jag har nördat har jag redan sett alla säsonger så det kommer nya i juni.PALLA VÄNTA?!? Så snälla om ni har någon serie som ni tycker är grym säg till! Nu får jag säga hejdå för vill lägga mig ner i sängen och läsa,byebye!
2013-04-08 @ 19:43:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


KOLLAR PÅ TV.

Gjorde furktsallad och nu kollar jag på tv.Inget bra just nu men snart kommer ett jätte bra program.Skoldagen var okej var trött för det har varit lov och så är jag förkyld fast vill gå till skolan.haha för att imorrn är det slöjd,vill hinna komma långt.Gick till tandläkaren också,usch! Ska bara chilla idag och sen göra engelska läxan.Allt från mig då,byebye!
2013-04-08 @ 13:45:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


TODAY'S OUTFIT.

Avan tog bilderna så förlåt om dom är lite fail.Det här ska jag ha på mig idag i skolan,tänkte att jag kan göra såhär varje morgon men jag tror nt att jag har tid.För idag vaknade jag tidigare än vad jag tänker göra alla andra dagar.Ska gå till skolan om typ 30 minuter (eller 40) så bloggar mer när jag kommer hem,byebye!
2013-04-08 @ 07:02:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BREAKFAST.

Vaknade för 20 minuter sedan så tänkte att jag kunde äta frukost och samtidigt blogga.Tänkte berätta om min dag idag.Ska inte göra något speciellt för som ni vet börjar skolan imorrn (blää) så tänkte bara chilla.Nördade massa Teen Wolf avsnitt igår så ska fortsätta med det.Städa och hjälpa mamma med några saker.Lat ska jag vara idag,hehehe.Inget mer att skriva då,byebye!
2013-04-07 @ 10:37:49 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


BÖRJAR BLOGGA IGEN.

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen,som ni ser på rubriken.Vet att jag alltid börjar blogga sen slutar jag men det är för att ibland orkar jag verkligen inte att blogga.Inget intressant att skriva i guess.Så från och med imorgon kommer jag försöka att lägga upp ett nytt inlägg varje dag.Vill göra om bloggen (älskar desginen) men vill ha något nytt,har haft den här desginen ett tag nu.Det var allt från mig då,byebye!
2013-04-06 @ 22:17:31 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0